Kaip išjungti „User Pro“ mygtukąfile iš „Google Chrome“

Vienas iš naujovių pristatė neseniai "Google" in chromas yra mygtukas Vartotojo ProfilePer kurią vartotojai Naršyklė gali greitai pakeisti tarp dviejų ar daugiau užfile "Google"Be to, kad duoti automatiškai išsijungti si prisijungti kiekvieną kartą.

„cherome-user-Pro“file-Manutė

Bet jei jūs esate vienintelis vartotojas kompiuterio ir nereikia naudoti daugiau nei vieną "Google" profilis, Ekranas Profilis mygtuką naršyklėje chromas Labiausiai tikėtina, neturi jokios reikšmės. Jei esate ne itin mėgsta naujo mygtuką Vartotojo Profile nuo "Google Chrome" ir jūs mieliau jis Slėpti / išjungtiJūs galite tai padaryti, atlikite žemiau pateiktus nurodymus.

Kaip mes galime paslėpti profilis mygtuką "Google Chrome" naršyklėje?

  • atvira naršyklė chromas ir tipas Chrome: // vėliavos į adreso juostą
  • nustatymai rodomi sąrašo, nustatyti parinktis Įgalinti naują programąfile valdymas system ir pasirinkite išjungti išplečiamasis parodyta žemiau meniu (greitai rasti šią parinktį, naudoti tiesioginį ryšį chromas: // vėliavos / # įjungti-naujas-profile-valdymas)
Disable-user-Profile-Megas-chromas
  • tada spauskite Iš naujo paleiskite Dabar (Rodoma apačioje) už pokyčius įsigaliotų pagamintas
Paleisti iš naujo-chromo

Ir pasiruošę. Atlikę šį pakeitimą, mygtukas Vartotojo Profile nebebus rodomi „Google Chrome“ naršyklėje, Vėliau galite Reaktyviosios mygtuką kad po aukščiau nurodytus veiksmus dar kartą.

STEALTH SETTINGS Kaip išjungti Vartotojo Profile mygtuką „Google Chrome“

Palikti atsakymą

Jūsų elektroninio pašto adresas address nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

VISO
0
akcijos
Ankstesnis straipsnis

Kaip pakeisti DNS adresą OS X

Kitas straipsnis

Kaip įjungti root vartotoją OS X

Vartotojai, ieškantys:

Como desativar o Cromo, Google Chrome ステルス, グーグルクローム ステルス, chrome://drapeaux, προφιλ χρηστη δεν βρεθηκε βιστα -, chorme://zastave, chrome settings, отключить использование профиль „Google Chrome“,
VISO
0
Dalintis