Kaip ištrinti duomenis sinchronizuoti Windows 8.1 Cloud

Su starto langai 8, "Microsoft" pristatė galimybę sistema į sinchronizuoti asmeninius nustatymus vartotojai (tematika si fonaspradėti ekranas, Stalinis si Užrakinti ekraną, išsaugotus slaptažodžius, kalbos Pasirinkite savo mėgstamą sistema Istorija de interneto naršymas si Pažymėtos svetainės arba nustatymai paraiškų) Nuo Kompiuteriai jie naudojami "SkyDrive". Nors tai ypatybė yra naudinga didžiąją laiko dalį, pavyzdžiui, kai vartotojai priklauso daugiau kompiuteriai ir norite sinchronizuoti sistemos nustatymai tarp jų arba nenorite prarasti šiuos nustatymus po Atstatyti kompiuteris, Pasitaiko atvejų, kai sinchronizuoti asmeninius nustatymus gali būti nepatogumų (pavyzdžiui, kai norite jį naujo juos, bet iš karto po prisijungimo prie "Microsoft paskyraNustatymai anksčiau sinchronizuoti debesis sinchronizuoti su kompiuteriu ir vėl).

Laimei, tokių atvejų, "Microsoft" nustatyti vartotojo prieigą prie Interneto svetainė , per kurį jie gali ištrinti debesis sistemų nustatytuosius parametrus.

Kaip ištrinti "Cloud" asmeninius nustatymus "Windows 8.1"?

Jei norite ir pašalinti asmeninius nustatymus sistemos Jūsų operacinė langai 8.1 nuo "SkyDrive", Aplankykite šį puslapį:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

Jums bus sutiktas instrukcijas ekrane už ką jums reikia padaryti prieš juos ištrinant asmens duomenis į debesis, ir mygtuką pašalinti bus ištrinti tuos duomenis.

Ištrinti-nustatymai-nuo-SkyDrive "

Prieš paspausdami mygtuką pašalinti, Įsitikinkite, kad išjungti sinchronizavimą su "SkyDrive" visi kompiuteriai langai 8 si langai 8.1 yra prijungtas prie Jūsų sąskaita Microsoft " (Tokiu būdu, sistemos nustatymai nebus sinchronizuojami ištrynusi debesis). Norėdami išjungti sinchronizavimą, atlikite žemiau pateiktus nurodymus (dabartinė puslapyje, kur galite ištrinti savo pasirinktinius parametrus į debesis)

  • Atidarykite meniu keraiSpustelėkite Nustatymai tada Pakeiskite kompiuterio nustatymus
  • pasirinkti "SkyDrive"Spustelėkite Sinchronizavimo nustatymusTada išjungti parinktį Sinchronizuoti parametrus šiame kompiuteryje

8.1-windows-sync-nustatymai-SkyDrive "

  • kartokite ir kiti kompiuteriai prijungtas prie jūsų Microsoft

Jei Apie vieną ar daugiau kompiuterių, prijungtų prie jūsų "Microsoft" ir Atsarginės funkcija al sistemos nustatymaiBus ir pašalinti tuos atsargines kopijas Lankymūsi šį puslapį (Įrenginio nustatymų puslapis):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

į ištrinti atsargines kopijas sukūrėSpustelėkite mygtuką panaikinti rasti šalia kiekvieno atsarginės išvardytų puslapyje.

ištrinti-suarchyvuotas nustatymai

Pastaba: Galioja Windows 8.

STEALTH NUSTATYMAI - Kaip ištrinti asmens sinchronizuojami iš "Windows 8.1 debesis

Kaip ištrinti duomenis sinchronizuoti Windows 8.1 Cloud

Apie autorių

slaptumas

Palikite komentarą