KAIP GALIME PAMATYTI Facebook POKALBIAI bloko "pranešimai / pranešimams

Viena iš „Facebook“ funkcijų, kurias šio socialinio tinklo vartotojai vienodai myli ir nekenčia, yra pranešimas „Seen“, įspėjantis asmeninius pranešimus („Facebook“ pokalbius ar žinutes) siunčiančius asmenis, ar jie nebuvo perskaityti. Nors ši funkcija gali būti naudinga tiems, kurie siunčia pranešimus, tiems, kurie… Skaityti daugiau